Mini koblížky se skořicovým cukrem

Share on Facebook
2 porcí
3 / 5náročnost
25 min

Ingredience:

Na koblížky:

  • 120 g špaldové celozrnné jemné mouky Pernerka
  • 70 g cukru krupice
  • 130 g tučného tvarohu
  • 2 vejce
  • ½ lžičky prášku do pečiva
  • několik kapek vanilkového cukru
  • olej na smažení

 

Na skořicový cukr:

  • 2 lžíce cukru krupice
  • 1 lžička skořice

Tipy a Triky:

Pokud chceme dodat koblížkům exotický nádech, místo klasického cukru krupice použijeme na obalení kokosový cukr.

Postup:

V robotu si prošleháme cukr s vejci a vanilkovým extraktem do světlé pěny. Poté zlehka zašleháme tvaroh.
Do směsi postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
V rendlíku rozehřejeme olej na smažení a lžičkou namočenou v oleji vkládáme těsto. Olej nesmí být extrémně rozpálený, aby se nám koblížky nespálily. Osmažíme je a položíme na papírový ubrousek.
Koblížky obalujeme ještě za tepla v cukru smíchaném se skořicí.

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.