Pohankové vanilkové rohlíčky

Share on Facebook
25-35 ks porcí
2 / 5náročnost
30 min

Ingredience:

  • 280 g pohankové celozrnné jemné mouky Pernerka
  • 200 g změklého másla
  • 100 g moučkového cukru
  • 120 g vlašských ořechů
  • 1 vanilkový cukr
  • kůra z půlky citronu

Tipy a Triky:

Do moučkového cukru, ve kterém ješte horké rohlíčky obalujeme můžeme přidat zrníčka z vanilkového lusku.

Postup:

Všechny suroviny smícháme v těsto, které necháme odpočinout minimálně 12 hodin v chladu. Poté těsto vyndáme a tvarujeme rohlíčky. Pečeme 12-15 min. na 170°C. Ještě teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru a 1 lžící vanilkového cukru.

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.