Bulky z cottage sýru

Share on Facebook
4 porcí
1 / 5náročnost
35 min

Ingredience:

  • 1 kelímek Cottage (200g)
  • 200g špaldové celozrnné mouky Pernerky (může jí být i o trochu víc, záleží na Cottage, některé jsou hustější, některé řidší)
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vajíčko
  • 2 čl soli
  • semínka na posypání dle chuti

Tipy a Triky:

Pokud máte medvědí česnek bude výborně chutnat, když lístky česneku nasekáte do těsta. 

Bulky budou také výborně chutnat, když použijete i hladkou špaldovou Pernerku.

 

Postup:

Cottage rozmixujeme tyčovým mixérem společně s vajíčkem, solí a kypřícím práškem.  (mixovat nemusíme, stačí smíchat, ale bulky jsou po rozmixování jemnější, hladší)

Prosejeme mouku a přidáme tekutou směs a vypracujeme těsto.

Z těsta vytvarujeme 4 bochánky, které pomažeme vodou a posypeme semínky.

Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 25 minut. 

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.