Sušenky se sušenými rajčaty

Share on Facebook
35 porcí
2 / 5náročnost
30 min

Ingredience:

  • 200 g BIO špaldové hladké Pernerky
  • 50 g sušených rajčat naložených v oleji
  • 40 g černých oliv
  • 80 g másla
  • ½ prášku do pečiva
  • 50 g lučiny
  • 1 vejce
  • 10 g mandlových plátků
  • špetka soli, pepře

Tipy a Triky:

Postup:

Sušená rajčata necháme okapat a nakrájíme najemno, olivy také nakrájíme a dáme stranou.

V míse smícháme mouku, kypřící prášek, máslo, lučinu, špetku soli a pepře. Poté přidáme vejce, rajčata, olivy a mandle a zlehka promícháme.

Z těsta tvarujeme stejné kuličky (cca 15 g/ks), které klademe na plech s pečícím papírem. Pečeme 15-20 minut na 180°C dozlatova. Po upečení necháme vychladnout na mřížce.

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.

 

A u mnoha dalších drobných prodejců...



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.