Arašídové grissini

Share on Facebook
25 porcí
1 / 5náročnost
60 min

Ingredience:

Těsto

  • 500 g hladká mouka Pernerka
  • 250 g voda
  • 40 g olivový olej
  • 20 g med
  • 5 g mořská sůl
  • 200 g hrubě nasekané neslané arašídy
  • 10 g droždí

Na dokončení

  • 1 lžíce mořské soli

Tipy a Triky:

Konce namočíme v rozpuštěné mléčné či bílé čokoládě. Posypeme směsí soli a barevného máčku. Skladujeme v uzavíratelné nádobě na suchém a chladném místě.

Postup:

Všechny ingredience smícháme a vypracujeme v tuhé nelepivé těsto; přikryjeme fólií a necháme v lednici přes noc odpočívat. Druhý den rozválíme na tenké prameny, 35 cm dlouhé, potřeme vodou, posypeme hrubou solí a ihned při 170 °C upečeme dozlatova na papírem vyloženém plechu. Necháme vychladnout.

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.