Špaldové vanilkové rohlíčky

Share on Facebook
10 porcí
1 / 5náročnost
140 min

Ingredience:

  • 400 g másla
  • 200 g mletých mandlí
  • 500 g špaldové hladké mouky Pernerka
  • 160 g moučkového cukru
  • 2x balíčky vanilkového cukru
  • 1x žloutek

Tipy a Triky:

Cukroví zabalte do papíru a papírové krabice, uložte do sucha a chladu a zůstane Vám velmi dlouho čerstvé .

Postup:

Všechny suroviny zapracujeme v těsto, kromě moučkového cukru a vanilky. Ty si odložíme stranou na obalení. Těsto necháme cca 2 hod. odležet a poté z něj začneme tvořit rohlíčky. Pečeme 15 min. na 160 stupňů. Nakonec rohlíčky obalíme ve směsi moučkoveho cukru s vanilkovým cukrem.

KDE KOUPÍTE PERNERKU

Naše mouky jsou dostupné ve stálé nabídce u níže uvedených prodejců.



PERNERKA VE SPECIÁLNÍCH AKCÍCH

Naší mouku Pernerku si také můžete zakoupit ve speciálních akcích u těchto vybraných řetězců po celé republice a na Slovensku.

Tyto webové stránky využívají k zajištění funkčnosti stránek a k analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas.